Игор Донов
Игор Донов
@idonov
Игор Донов сподели
Социјалистичките корени на фашизмот

Фашизмот е варијанта на социјализам. Како таков, не може да претставува борба меѓу левицата и десницата, туку меѓу различните левичарски идеологии.

Во изминатите неколку децении се води длабока дискуси


4
0
3
Прикажи коментари
Игор Донов сподели

Првиот чекор е деконтаминација на мозоците. Затоа е подкастот.

Вториот чекор е укрупнување на отпорот, што се базира врз јасно разбирање на ситуацијата, а не млаки ветувања за OBE DINU VANE.


8
0
2
Прикажи коментари
Игор Донов сподели
Храбро, онаму каде никој патриот не бил претходно

Додека сеачите на магла потпишуваат декларации на ливче, додека чекаме Македонска крипто-валута, додека да се направи апликација САМО за Македонци...

...IT крилото на Движење Бојкотирам работеше на уни


7
6
2
Прикажи коментари